Jäsenkirjeet

Jäsenkirjeet

Kevään 2020 ohjelma

Keskiviikkona 4.3. klo 18 Kevätkokous Tapiolan
palvelukeskuksessa, Länsituulentie 1, 3.krs, 02100 Espoo.

Huomioi uusi kevätkokouksen kokouspaikka!

Tule tapaamaan uutta hallitusta ja juttelemaan vuoden tapahtumista. Paikalla myös puutarhureita vastaamassa puutarha-aiheisiin kysymyksiin. Kahvitarjoilu. Kokous on vain jäsenille.

Huhtikuu

Sunnuntaina 26.4. Risutaiteilija Tarja Heikkilän koivurisulintukurssi.
Kurssille mahtuu 10. Tarja kertoo ja näyttää erilaisia tapoja tehdä risulintuja. Teemme kurssilla
oman linnun lisäksi myös lintuja Epyn 20-vuotisjuhlaan Villa Elfvikiin.
Kurssi pidetään Laajalahdessa Ritva Tuomen pihalla 10-18 ja sen hinta on 50 €/henkilö.
Risut ja rautalangat kuuluvat kurssin hintaan.
Ilmoittautumiset sähköpostilla Ritva Tuomelle 10.4. mennessä, niin saat tarkemmat tiedot kurssista.

Toukokuu

Tiistaina 12.5. visiitti Träskändan kauppapuutarhaan Klo17
Träskändan puistotie 9. Vierailemme espoolaisessa kauppapuutarhassa tutustumassa
kesäkukkaviljelyyn. Mahdollisuus ostaa kukkia käteisellä sekä pankkikortilla.
Ilmoittautumiset 2.5. mennessä Pirjo Pöystille tekstiviestillä.

Sununtaina 17.5. klo 11-15 Luonnon monimuotoisuuden päivä Villa Elfvikissä.

Olemme mukana toteuttamassa monimuotoisuuden teemapäivää, esittelemme monimuotoiseen puutarhaan sopivia kasveja mm. pölyttäjille tärkeät kasvit, kuivuutta kestävät kasvit, luonnonkasvit, kukkivat pensaat ja kukkapuut. Lisäksi teemme lapsiakin kiinnostavia siemenpalloja. Tapahtumassa on mukana runsaasti espoolaisia yhdistyksiä ja mukavaa tekemistä.
Koko perheen tapahtuma.

Tiistaina 19.5. klo 18 vierailemme Sisko Chasen runsaasti kukivalla pihalla,
Keltanotie 14 00900 Helsinki.
Persoonallisessa kaupunkipihassa on kasveja esikoista erikoisuuksiin.
Ilmoittautumiset 11.5. mennessä Pirjo Pöystille tekstiviestillä.

Satumainen matka Pohjois-Italiaan 26.-30.5. Lisätietoja kotisivuilta, jossa linkki ohjelmaan.
Soita Satu Lindbomille 050-0602949 halutessasi lisää tietoa tai mukaan matkalle.
Ilmoittaudu 20.2. mennessä Sadulle.

Kesäkuu

Torstaina 25.6. Klo 17 Vierailu Aili Lahtisen puutarhaan
Paakantie 29 08500 Lohja
Ailin idearikkaassa mökkipuutarhassa on erilaisia rakenteita, polkuja, kasvihuone,
kärhöjä ja noin 200 pionia.

Kuljetus omilla autoilla, suositaan kimppakyytiä!
Ilmoittautumiset 17.6. mennessä Auli Mattila-Möllerille testiviestillä.
Kysy Aulilta kimppakyydistä, kun ilmoittaudut.

Ennakkoajatuksia kesän suunnitelmista ;

Päivän bussiretki heinäkuussa Someron suuntaan.
Mahdolliset ohjelmamuutokset kerrotaan kotisivullamme sekä Facebookissa.
Jos tapahtuman kohdalla ei erikseen mainita, se olevan vain jäsenille,
ota mukaan ystävä!

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Huomaa uusi sähköpostiosoitteemme !
espoonpuutarhayhdistys (ät) gmail . com

Tilinumero Nordea FI 61 1432 3000 2084 88 Jäsenmaksu 15€

Yhteystiedot:

Ritva Tuomi puheenjohtaja 050 589 8130  lumituisku (ät) saunalahti . fi

Auli Mattila-Möller varapuheenjohtaja 040 555 4156   auli . mattilamoller (ät )gmail . com

Paula Raivio sihteeri 050 325 9283  raivio . paula (ät) gmail . com

Birgitta Takaluhta rahastonhoitaja 041 545 8605  birgitta . takaluhta (ät) kolumbus . fi

Saija Jäntti 050 541 4541  jantti . saija (ät) gmail . com

Pirjo Pöysti 045 230 1984  p . a . poysti (ät) gmail . com

Sirkku Yel  sirkkuyel (ät) hotmail . com

www.espoonpuutarhayhdistys.fi

Löydät meidät myös Facebookista.

EU:n tietosuojauudistus

EU:n tietosuojauudistus astui voimaan 25.5.2018. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Espoon puutarhayhdistys ylläpitää jäsenrekisteriä, jota hallinnoin yhdistyksen sihteeri. Espoon puutarhayhdistyksen tietosuojaselvitys on saatavilla yhdistyksen nettisivuilta www.espoonpuutarhayhdistys.fi

Espoon puutarhayhdistys kerää ja ylläpitää toimintansa edellyttämää jäsenrekisteriä joka sisältää jäsenistään ainoastaan seuraavat tiedot:

- etu- ja sukunimi,

- osoite,

- puhelinnumero,

- sähköpostiosoite (jos jäsen sellaisen on ilmoittanut)

Edellä mainitut tiedot on saatu jäseniltä itseltään jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä ja niitä säilytetään jäsenrekisterissä koko jäsenenä oloajan.

Jäsen voi muuttaa tietojaan ilmoittamalla niistä kirjallisesti (esim. sähköpostitse espoonpuutarhayhdistys@gmail.com) yhdistyksen puheenjohtajalle tai sihteerille. Yhdistyksen jäsenrekisterissä olevat tiedot voi myös pyytää nähtäväksi lähettämällä pyyntö kirjallisesti (esim. sähköpostitse espoonpuutarhayhdistys@gmail.com) puheenjohtajalle tai sihteerille.

Jäsentietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen omien materiaalien, kuten jäsenkirjeiden ja jäsenmaksulomakkeiden postittamista varten; yhdistyksen toimintaan liittyvää yhteydenpitoa varten; retki- ja vierailukohteista informointia varten.

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Espoon puutarhayhdistys vastaa tietoturvasta lakien mukaisesti, eikä luovuta jäsentietoja kolmansille osapuolille sopimatta erikseen tarvekohtaisesti (esimerkiksi matkalle lähdettäessä matkatoimistolle).